Franciza MBE România

Deschide primul Centru MBE din orașul tău

Sărbătorim 30 de ani de succes pe piața din Europa prin deschiderea agenției numărul 10 în România și lansarea campaniei IA UN 10 prin care antreprenorii din România pot candida pentru obținerea licenței MBE pe o durată de 5 ani, cu taxa de franciză oferită cu titlu gratuit

Alatură-te rețelei MBE

De ce
Franciza MBE România?

Un Centru MBE – 3 domenii de business în același loc: ambalare și curierat, grafic design și print, micrologistică și fulfillment. Peste 2800 de antreprenori din întreaga lume au ales să facă parte din rețeaua de francize MBE.

CREEAZĂ SOLUȚII FIIND ANTREPRENOR MBE IAR NOI VOM FI ALĂTURI DE TINE!

Zeci de ani de experiență, un brand consacrat, o industrie dinamică, o rețea competentă, oameni responsabili, un angajament solid față de antreprenoriat… toate ingredientele pentru a-ți permite să începi propria afacere pe piciorul potrivit.

CONCEPT DE BUSINESS

Conceptul de afacere MBE nu este la modă, pe termen scurt sau sezonier. Este o afacere axată pe servicii care răspund nevoilor clienților noștri țintă – întreprinderi mici și mijlocii și consumatori privați. Activitatea variată a MBE oferă antreprenorilor un mediu provocator și plin de satisfacții.

KNOW-HOW ȘI TRAINING

MBE poate fi nou pentru tine, dar nu pentru noi. Avem ani de experiență în pregătirea și trainingul noilor noștri parteneri MBE pentru a deveni antreprenori de succes.

MARKETING NAȚIONAL

Încă din prima zi, toți partenerii MBE se asociază imediat cu un brand consacrat recunoscut la nivel mondial, cu activități de marketing de susținere la nivel național, pentru a oferi afacerii tale un impuls de pornire.

ACORDURI CADRU

MBE selectează companii de top din sectoarele lor de activitate pentru a realiza sinergii prin acorduri naționale care consolidează puterea de cumpărare în beneficiul întregii rețele.

BUSINESS SUPPORT ȘI DEZVOLTARE

Instrumentele, tehnicile, tehnologiile și strategiile dovedite pentru a sprijini, dezvolta și îmbunătăți relațiile cu clienții permit antreprenorilor MBE să dezvolte afaceri sănătoase pe termen lung.

SELECȚIA LOCAȚIEI

Noi ne cunoaștem afacerea; tu îți cunoști teritoriul. Împreună găsim cele mai bune condiții posibile pentru a selecta locația potrivită unde să începi noua ta afacere.

DESIGN INTERIOR ȘI BRAND IDENTITY

Am asistat sute de antreprenori în deschiderea agențiilor MBE; îți suntem alături la configurarea spațiului astfel încât tu să te poți concentra pe startul afacerii tale.

POSIBILITATEA DE A OBȚINE FINANȚARE PENTRU AMENAJAREA CENTRULUI TĂU MBE

Fie că ești la început de drum sau un antreprenor cu experiență, parteneriatul încheiat între Mail Boxes Etc. și Grenke stă la dispoziția ta pentru finanțarea amenajării interioare cu mobilier și casuțe poștale.

REȚEA INTERNAȚIONALĂ

Accesul într-o lume antreprenorială de succes la nivel mondial îți poate deschide noi orizonturi și posibilități în dezvoltarea afacerii tale.

2,800+ Centre de Servicii

53 de țări

$1,004 Milioane Vânzări la nivel de Rețea (2020)

STABILITATE

Serviciile MBE și calitatea la care sunt livrate se diferențiază de orice alt serviciu existent pe piață. Tocmai de aceea, clienții MBE aleg aceste servicii pe termen lung și relaționarea cu aceștia devine sigură, personală și plăcută, oferind motivația necesară de a fi mereu Premium.

F. A. Q

Sunt necesari minim 70 mp într-o zonă de business/centrală care să ofere proximitate și accesibilitate firmelor din zonă și persoanelor fizice.

Sunt necesare 2 persoane:

a) Shop Assistant – persoana care administrează activitatea din agenție – ambalare colete, stocuri produse clienți, Customer Care, tracking expediii, ține legătura cu curierii parteneri, etc.

b) Sales Representative – persoana care contactează și vizitează firmele locale pentru prezentarea și vânzarea soluțiilor MBE. Procesul de vânzare este esențial pentru a avea succes.

c) Opțional, pentru fiecare agenție poate exista un șofer care să preia coletele de la clienții agenției. În majoritatea centrelor MBE din lume se oferă posibilitatea preluării coletelor în baza unui orar pre-stabilit, personalizând astfel serviciul de pick-up. În MBE dorim să venim în întâmpinarea clienților prin servicii personalizate de pick-up în funcție de nevoile fiecărui client, luând de pe umerii acestora stresul orei la care ajunge curierul și gestionarea timpului personal.

Cu siguranță DA. Piața de curierat a explodat în ultimii ani, iar clienții au nevoie de servicii de calitate și care să îi ajute în optimizarea timpului și a costurilor. De asemenea, modul inovator în care MBE îmbină soluțiile de curierat cu serviciile de fulfillment și micro-logistică, grafică și print, casuțe poștale, etc. creează un serviciu integrat cu o plus valoare de neegalat pentru mediul de business din România.

Nu, MBE este un integrator al curierilor deja existenți, oferind servicii complementare care fac diferența în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite.

Contractele cadru negociate cu fiecare furnizor la nivel național/internațional ne permit să oferim clienților noștri servicii premium la prețuri competitive. Prețul este una dintre componentele unei oferte comerciale, calitatea serviciilor, serviciile adiționale oferite, personalizarea și flexibilitatea fac diferența între un serviciu banal și unul premium.

Cu siguranță DA, oferind posibilitatea automatizării expedițiilor și administrarea acestora direct din magazinul online al clientului, fără a fi necesar să se autentifice în alte sisteme/platforme online pentru a descărca AWB-urile.

Prin contractul de franciză se stabilește o zonă în perimetrul locației alese pentru viitoarea agenție MBE în care nu poate fi deschisă o altă agenție MBE de către alt francizat sau de către francizor direct.

DA, cu condiția să existe dorința și aptitudinile pentru dezvoltarea comercială a unei afaceri. Trainingul inițial MBE și trainingurile periodice și practice acoperă toate detaliile necesare pentru a desfășura și conduce activitatea dintr-o agenție MBE.

Maxim 2 luni, timp în care se stabilește locația, se face planul de amenajare, se produce mobilierul, se face trainingul inițial.

  • Pentru că au un singur contract prin care pot expedia local, național, internațional și nu mai investesc timp să negocieze cu 3, 4, 5 curieri diferiți.
  • Pentru că au o singură persoană de contact pentru toate expedițiile, fără a mai fi necesar să sune/scrie la 3-4 departamente de call center ale diferiților curieri tradiționali.
  • Pentru că au aceeași persoană de contact mereu, cu care se stabilește un raport direct și personal.
  • Pentru că la MBE găsesc servicii personalizate în funcție de nevoile lor, începând de la ambalarea produselor sau orar personalizat de preluare colete, până la servicii de micro-logistică complete.
  • Pentru că se pot concentra pe dezvoltarea afacerii și vânzărilor, sau pot pleca în vacanță în timp ce MBE se ocupă de toate expedițiile lor.
  • Pentru că oferim aceleași servicii în toate agențiile MBE din lume, ușurând activitatea producătorilor români care vor să intre pe piața din UE sau SUA.
  • Pentru serviciile de fulfillment oferite prin care se optimizează costurile unui magazin online, evitând astfel costurile fixe cu spații închiriate, angajați, etc.
  • Pentru că în agenția MBE găsesc toate serviciile de care au nevoie.
  • Pentru că la MBE găsesc soluții personalizate la toate nevoile afacerii lor.
  • Pentru că oferim proximitate, suntem prezenți fizic în zona lor și comunicarea poate fi directă. Nu suntem doar o voce la telefon sau un chat-box.
mbe romania servicii
mbe romania servicii Logistica si fulfillment
romania mbe graphic-design

Primul pas

este să ne cunoaștem

De ce să alegi serviciile Mail Boxes Etc. România

Ambalare si curierat Graphic design si print solutii complete de e-commerce

PROXIMITATE

Locațiile MBE sunt centrale, aproape de tine, ceea ce înseamnă că ne putem ocupa rapid de cerințele tale.

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

RAPIDITATE

Suntem rapizi în a-ți oferi serviciile noastre de print, curierat, logistică, ambalare, cutii poștale, web design și nu numai.

servicii de Ambalare si curierat - solutii complete de e-commerce

CALITATE ASIGURATĂ

Reputația noastră este primordială, de aceea ne mândrim cu calitatea serviciilor oferite. 

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

EXPERIENȚĂ

Mail Boxes Etc. furnizează soluții și servicii încă din anii 1980 iar experiența se vede în calitatea serviciilor oferite.

#PeoplePossible