Franciza MBE Romania

Deschide primul Centru MBE din orașul tău

Alatura-te retelei MBE

De ce
Franciza MBE Romania?

Un Centru MBE – 3 domenii de business in acelasi loc: ambalare si curierat, grafic design si print, micrologostica si fulfillment. Peste 2800 de antreprenori din intreaga lume au ales sa faca parte din reteaua de francize MBE.

Creeaza solutii find antreprenor MBE iar noi vom fi alaturi de tine!

Zeci de ani de experienta, un brand consacrat, o industrie dinamică, o rețea competenta, oameni reponsabili, un angajament solid fata de antreprenoriat … toate ingredientele pentru a-ti permite sa incepi propria afacere pe piciorul potrivit.

Concept de business

Conceptul de afaceri MBE nu este la moda, pe termen scurt sau sezonier. Este o afacere axata pe servicii care raspund nevoilor clientilor nostri tinta – intreprinderi mici si mijlocii si consumatori privati. Activitatea variata a MBE ofera antreprenorilor un mediu provocator si plin de satisfactii.

Know-how si training

MBE poate fi nou pentru tine dar nu pentru noi. Avem ani de experienta in pregatirea si trainingul noilor nostri parteneri MBE pentru a deveni antreprenori de succes

Marketing national

Inca din prima zi, toti partenerii MBE se asociaza imediat cu un brand consacrat recunoscut la nivel mondial, cu activitati de marketing de sustinere la nivel national, pentru a oferi afacerii tale  un impuls de pornire.

Acorduri cadru

MBE selecteaza companii de top din sectoarele lor de activitate pentru a realiza sinergii prin acorduri nationale care consolideaza puterea de cumparare in beneficiul intregii retele.

Business support si dezvoltare

Instrumentele, tehnicile, tehnologiile si strategiile dovedite pentru a sprijini, dezvolta si imbunatati relatiile cu clientii permit antreprenorilor MBE sa dezvolte afaceri sanatoase pe termen lung.

Selectia locatiei

Noi ne cunoastem afacerea; tu iti cunosti teritoriul. Impreuna gasim cele mai bune conditii posibile pentru a selecta locatia potrivita unde sa incepi noua ta afacere.

Design interior si Brand Identity

Am asistat sute de antreprenori in deschiderea agentiilor MBE; iti suntem alaturi la configurarea spatiului astfel incat tu sa te poti concentra pe startul afacerii tale. 

Posibilitatea de a obtine finantare pentru amenajarea Centrului tau MBE

Fie ca esti la inceput de drum sau un antreprenor cu experienta, parteneriatul incheiat intre Mail Boxes Etc. si Grenke sta la dispozitia ta pentru finantarea amenajarii interioare cu mobilier si casute postale.

Retea internationala

Accesul intr-o lume antreprenoriala de succes la nivel mondial iti poate deschide noi orizonturi si posibilitati in dezvoltarea afacerii tale.

2,800+ Centre de Servicii

53 de tari

$1,004 Milioane Vanzari la nivel de Retea (2020)

Stabilitate

Serviciile MBE si calitatea la care sunt livrate se diferentiaza de orice alt serviciu existent pe piata. Tocmai de aceea, clientii MBE aleg aceste servicii pe termen lung si relationarea cu acestia devine sigura, personala si placuta oferind motivatia necesara de a fi mereu Premium.

F. A. Q

Sunt necesari minim 70 mp intr-o zona de business/centrala care sa ofere proximitate și accesibilitate firmelor din zona și persoanelor fizice.

Sunt necesare 2 persoane:

a) Shop Assistant – persoana care administreaza activitatea din agentie – ambalare colete, stocuri produse clienti, Customer Care, tracking expeditii, tine legatura cu curierii parteneri, etc.

b) Sales Representative – persoana care contacteaza si viziteaza firmele locale pentru prezentarea si vanzarea solutiilor MBE. Procesul de vanzare este esential pentru a avea succes.

c) Opțional,pentru fiecare agenție poate exista un sofer care sa preia coletele de la clientii agentiei. In majoritatea centrelor MBE din lume se ofera posibilitatea preluarii coletelor in baza unui orar pre-stabilit, personalizand astfel serviciul de pick-up. In MBE dorim sa venim in intampinarea clientilor prin servicii personalizate de pick-up in functie de nevoile fiecarui client, luand de pe umerii acestora stresul orei la care ajunge curierul si gestionarea timpului personal.

Cu siguranta DA. Piata de curierat a explodat in ultimii ani iar clientii au nevoie de servicii de calitate si care sa ii ajute in optimizarea timpului si a costurilor. De asemenea, modul inovator in care MBE imbina solutiile de curierat cu serviciile de fulfillment si micro-logistica, grafica si print, casute postale, etc creeaza un serviciu integrat cu o plus valoare de neegalat pentru mediul de business din Romania.

Nu, MBE este un integrator ai curierilor deja existenti oferind servicii complementare care fac diferenta in ceea ce priveste calitatea serviciilor oferite.

Contractele cadru negociate cu fiecare furnizor la nivel național/ internațional ne permit sa oferim clientilor nostri servicii premium la preturi competitive. Pretul este una dintre componentele unei oferte comerciale, calitatea serviciilor, serviciile aditionale oferite, personalizarea si flexibilitatea fac diferenta intre un serviciu banal si unul premium. 

Cu siguranță DA, oferind posibilitatea automatizarii expeditiilor si administrarea acestora direct din magazinul online al clientului, fara a fi necesar sa se logheze in alte sisteme/ platforme online pentru a descarca AWB-urile.

Prin contractul de franciza se stabileste o zona in perimetrul locatiei alese pentru viitoarea agentie MBE in care nu poate fi deschisa o alta agentie MBE de catre alt francizat sau de catre francizor direct.

DA, cu conditia sa existe dorinta si aptitudini pentru dezvoltarea comerciala a unei afaceri. Trainingul initial MBE si trainingurile periodice si practice acopera toate detaliile necesare pentru a desfasura si conduce activitatea dintr-o agentie MBE.

Maxim 2 luni, timp in care se stabileste locatia, se face planul de amenajare, se produce mobilierul, se face trainingul initial.

  • Pentru ca au un singur contract prin care pot expedia local, national, international si nu mai investesc timp sa negocieze cu 3,4,5, curieri diferiti.
  • Pentru ca au o singura persoana de contact pentru toate expeditiile fara a mai fi necesar sa sune/scrie la 3-4 departamente de call center ale diferitilor curieri traditionali.
  • Pentru ca au aceeasi persoana de contact mereu cu care se stabileste un raport direct si personal.
  • Pentru ca la MBE gasesc servicii personalizate în functie de nevoile lor, incepand de la ambalarea produselor sau orar personalizat de preluare colete, pâana la servicii de micro-logistica complete.
  • Pentru ca se pot focusa pe dezvoltarea afacerii și vanzarilor, sau pot pleca in vacanta in timp ce MBE se ocupa de toate expeditiile lor
  • Pentru ca oferim aceleasi servicii in toate agențiile MBE din lume usurand activitatea producatorilor romani care vor sa iasa pe piata din UE sau USA.
  • Pentru serviciile de fulfillment oferite prin care se optimizeaza costurile unui magazin online evitand astfel costurile fixe cu spatii inchiriate, angajati, etc.
  • Pentru ca in agentia MBE gasesc toate serviciile de care au nevoie
  • Pentru ca la MBE gasesc solutii personalizate la toate nevoile afacerii lor
  • Pentru ca oferim proximitate, suntem prezenți fizic in zona lor si comunicarea poate fi directa. Nu suntem doar o voce la telefon sau un chat-box
mbe romania servicii
mbe romania servicii Logistica si fulfillment
romania mbe graphic-design

Primul pas

este sa ne cunoastem

De ce sa alegeti serviciile Mail Boxes Etc. Romania

Ambalare si curierat

SUNTEM LOCALI

Suntem o afacere localizata in Timisoara, în apropiere de tine, ceea ce înseamnă că ne putem ocupa rapid de cerintele tale.

Ambalare si curierat mbe romania

RAPIDITATE

Va putem furniza cu rapiditate si incredere serviciile noastre de tipărire, curierat, logistica, ambalare, cutii poștale, web design si nu numai.

servicii de Ambalare si curierat

CALITATE ASIGURATA

Reputația noastră este primordială, de aceea ne mândrim cu calitatea serviciilor oferite. Va asigura ca serviciile noastre trec de toate verificările de calitate necesare.

Ambalare si curierat mbe romania

EXPERIENTA

Mail Boxes Etc. furnizeaza solutii si sevicii încă din anii 1980. Va asiguram ca puteti avea încredere în renumitul nostru brand recunoscut pe plan internațional.

#PeoplePossible