Etc. Alte Produse si Servicii

Contactati-ne pentru o cotatie gratuita

sau

La Mail Boxes Etc. promovam conceptul de One-Stop-Shop si ne dorim sa iti oferim toate serviciile de care afacerea ta are nevoie, de la ambalare si curierat, fulfillment, solutii de e-commerce si dropshipping, pana la:

  • Traduceri autorizate – primim in agentia MBE documentul si ne ocupam noi de traducere si legalizare, urmand ca tu sa primesti la final originalul si traducerea legalizata, fara a fi nevoie sa faci nici macar un drum pentru aceasta procedura.
  • MBE Web Services – este serviciul profesional de creare a site-urilor web pentru afacerea ta, care iti permite să ai vizibilitate online cu costuri adaptate nevoilor afacerii tale.
  • Papetarie si Birotica – in centrele MBE vei gasi o varietate de produse de papetarie si birotica: hartie in diferite culori si greutati, plicuri de diferite tipuri si dimensiuni, dosare, foldere, agende, pixuri, creioane, capsatoare, etc.

Ai nevoie de servicii speciale? Poate unele la care nici nu te gandeai ca le poti externaliza?

 

MBE Special – este serviciul creat special pentru tine, pentru ceea ce (poate) doar tu ai nevoie. De exemplu, daca organizezi un tur pe doua roti dar preferi sa calatoresti comod pana acolo, lasi motoarele in grija MBE, noi le transportam la destinatie, acolo unde va reintalniti – pregatiti cu totii sa incingeti asfaltul.

MBE Import – este serviciul care iti permite sa primesti in Romania produse achizitionate din tarile EU si non-EU. Cu MBE Import cumperi de la furnizori straini cu aceeasi simplitate cu care cumperi de la cei nationali, fara sa iti mai faci griji pentru formalitatile vamale.

 

Consultanta la 360 °

In centrele MBE vei gasi profesionisti in serviciile de transport maritim, import, export si micrologistica. Consultantii nostri vamali specializati in aplicarea procedurilor corecte iti vor permite sa importi si sa exporti in functie de nevoile tale specifice.

MBE Travel – indiferent daca doresti sa iti trimiti bagajul, motocicleta, schiurile sau crosele de golf, MBE iti este alaturi cu solutii personalizate pentru orice ai de transportat. La Mail Boxes Etc. ne plac provocarile si facem pasii extra, necesari ca ideea ta sa devina realitate.

MBE Wine – daca vrei sa trimiti o sticla, o cutie sau un palet cu sticle de vin, MBE are solutia potrivita pentru tine indiferent daca expediezi ca persoana fizica sau companie.

Lasa in grija noastra:

  • Preluarea marfii
  • Ambalarea in cutii speciale
  • Gestionarea documentelor de transport
  • Gestionarea procedurilor de vamuire si taxele aferente
  • Curierat express
  • Tracking pana la destinatie

Exportul vinurilor catre firme sau persoane fizice din SUA

MBE ofera, de asemenea, un serviciu de expediere specific si unic, care iti permite sa expediezi vinuri pentru uz personal in Statele Unite,serviciu  care poate include managementul complet al formalitatilor vamale si notificarea FDA privind importul vinurilor tale, conform reglementarilor din SUA.

MBE Gift – vrei sa trimiti cadouri partenerilor de afaceri cu ocazia aniversarii companiei tale dar nu ai timp sa procuri produsele, sa le ambalezi, sa scrii o nota personala fiecaruia si sa le expediezi? Ne putem ocupa de fiecare aspect avand grija sa dam o nota personala fiecarui cadou trimis.

ETC. a fost introdus in denumirea brandului nostru tocmai pentru ca la Mail Boxes Etc. gasesti o multitudine de servicii “tailor made” pentru tine si afacerea ta. Contacteaza-ne si sigur vom gasi solutiile potrivite nevoilor tale.

De ce sa alegi serviciile Mail Boxes Etc. Romania

Ambalare si curierat

PROXIMITATE

Locatiile MBE sunt centrale, aproape de tine, ceea ce inseamnă că ne putem ocupa rapid de cerintele tale.

Ambalare si curierat mbe romania

RAPIDITATE

Suntem rapizi in a-ti oferi serviciile noastre de print, curierat, logistica, ambalare, cutii postale, web design si nu numai.

servicii de Ambalare si curierat

CALITATE ASIGURATA

Reputatia noastra este primordiala, de aceea ne mandrim cu calitatea serviciilor oferite. 

Ambalare si curierat mbe romania

EXPERIENTA

Mail Boxes Etc. furnizeaza solutii si sevicii incă din anii 1980 iar experienta se vede in calitatea serviciilor oferite.

#PeoplePossible