Etc. Alte Produse și Servicii

Contactați-ne pentru o cotație gratuită

sau

La Mail Boxes Etc. promovăm conceptul de One-Stop-Shop și ne dorim să îți oferim toate serviciile de care afacerea ta are nevoie, de la ambalare și curierat, fulfillment, soluții de e-commerce și dropshipping, până la:

  • Traduceri autorizate – primim în agenția MBE documentul și ne ocupăm noi de traducere și legalizare, urmând ca tu să primești la final originalul și traducerea legalizată, fără a fi nevoie să faci nici măcar un drum pentru această procedură.
  • MBE Web Services – este serviciul profesional de creare a site-urilor web pentru afacerea ta, care îți permite să ai vizibilitate online cu costuri adaptate nevoilor afacerii tale.
  • Papetărie și Birotică – în centrele MBE vei găsi o varietate de produse de papetărie și birotică: hârtie în diferite culori și greutăți, plicuri de diferite tipuri și dimensiuni, dosare, foldere, agende, pixuri, creioane, capsatoare, etc.

Ai nevoie de servicii speciale? Poate unele la care nici nu te gândeai că le poți externaliza?

MBE Special este serviciul creat special pentru tine, pentru ceea ce (poate) doar tu ai nevoie. De exemplu, dacă organizezi un tur pe două roți dar preferi să călătorești comod până acolo, lași motoarele în grijă MBE, noi le transportăm la destinație, acolo unde vă reintâlniți – pregătiți cu toții să încingeți asfaltul.

MBE Import – este serviciul care îți permite să primești în România produse achiziționate din țările UE și non-UE. Cu MBE Import cumperi de la furnizori străini cu aceeași simplitate cu care cumperi de la cei naționali, fără să îți mai faci griji pentru formalitățile vamale.

În centrele MBE vei găsi profesioniști în serviciile de transport maritim, import, export și micrologistică. Consultanții noștri vamali specializați în aplicarea procedurilor corecte îți vor permite să importi și să exporti în funcție de nevoile tale specifice.

MBE Travel – indiferent dacă dorești să îți trimiți bagajul, motocicleta, schiurile sau crosele de golf, MBE îți este alături cu soluții personalizate pentru orice ai de transportat. La Mail Boxes Etc. ne plac provocările și facem pașii extra, necesari ca ideea ta să devină realitate.

MBE Wine – dacă vrei să trimiți o sticlă, o cutie sau un palet cu sticle de vin, MBE are soluția potrivită pentru tine, indiferent dacă expediezi ca persoană fizică sau companie.

Lasă în grija noastră:

  • Preluarea mărfii
  • Ambalarea în cutii speciale
  • Gestionarea documentelor de transport
  • Gestionarea procedurilor de vamuire și taxele aferente
  • Curierat express
  • Tracking până la destinație

Exportul vinurilor către firme sau persoane fizice din SUA

MBE oferă, de asemenea, un serviciu de expediere specific și unic, care îți permite să expediezi vinuri pentru uz personal în Statele Unite, serviciu care poate include managementul complet al formalităților vamale și notificarea FDA privind importul vinurilor tale, conform reglementărilor din SUA.

MBE Gift – vrei să trimiți cadouri partenerilor de afaceri cu ocazia aniversării companiei tale, dar nu ai timp să procuri produsele, să le ambalezi, să scrii o notă personală fiecăruia și să le expediezi? Ne putem ocupa de fiecare aspect având grijă să dăm o notă personală fiecărui cadou trimis.

ETC. a fost introdus în denumirea brandului nostru tocmai pentru că la Mail Boxes Etc. găsești o multitudine de servicii “tailor made” pentru tine și afacerea ta. Contactează-ne și sigur vom găsi soluțiile potrivite nevoilor tale.

De ce să alegi serviciile Mail Boxes Etc. România

Ambalare si curierat Graphic design si print solutii complete de e-commerce

PROXIMITATE

Locațiile MBE sunt centrale, aproape de tine, ceea ce înseamnă că ne putem ocupa rapid de cerințele tale.

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

RAPIDITATE

Suntem rapizi în a-ți oferi serviciile noastre de print, curierat, logistică, ambalare, cutii poștale, web design și nu numai.

servicii de Ambalare si curierat - solutii complete de e-commerce

CALITATE ASIGURATĂ

Reputația noastră este primordială, de aceea ne mândrim cu calitatea serviciilor oferite. 

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

EXPERIENȚĂ

Mail Boxes Etc. furnizează soluții și servicii încă din anii 1980 iar experiența se vede în calitatea serviciilor oferite.

#PeoplePossible