Istoria MBE

Contactați-ne pentru o cotație gratuită

sau

Mail Boxes Etc.

Mail Boxes Etc. a continuat și continuă să crească pe parcursul istoriei sale. Antreprenorii din cele peste 2800 de centre MBE din 53 de țări pun conceptul nostru de business la dispoziția companiilor și persoanelor din comunitatea în care trăiesc.

Fondată în San Diego, California în 1980, Mail Boxes Etc. a fost adusă în Europa în anul 1993 de către Graziano Fiorelli, care a achiziționat licența MBE pentru Italia. De atunci, de la deschiderea primului centru MBE pilot în Milano, în 1993, rețeaua italiană MBE a ajuns astăzi la mai mult de 550 de agenții MBE administrate de antreprenori în sistem de franciză. Între anul 2000 și 2003, MBE Italia a achiziționat licența exclusivă pentru Spania, Germania și Austria.

În 2009, MBE Worldwide – companie deținută de familia Fiorelli, a preluat toate centrele MBE din întreaga lume (exceptând SUA și Canada) de la compania americană MBE Inc., astfel devenind proprietarul brandului, al formatului de business și al tuturor contractelor de Master Franchising existente.

Zece ani mai târziu, în 2019, Mail Boxes Etc. intră pe piața din România prin Master Franchise achiziționată de domnul Adrian Minea, un antreprenor din Timișoara. În ultimii 2 ani, Mail Boxes Etc. a sprijinit firmele mici și mijlocii din România prin servicii de curierat, fulfillment, print, grafică și web design.

1980
Mail Boxes Etc. este înființată în San Diego, California.
1993
Conceptul de business MBE este adus în Europa prin achiziația Master Francizei pentru Italia de catre familia Fiorelli.
 
2009
MBE Worldwide – companie deținută de familia Fiorelli, a preluat toate centrele MBE din întreaga lume (exceptând SUA și Canada) de la MBE Inc., astfel devenind proprietarul brandului, al formatului de business și al tuturor contractelor de Master Franchising existente.
2019
Mail Boxes Etc. ajunge în România și deschide primul Centru Pilot MBE din România, la Timișoara.
2021
Un nou centru MBE este deschis în București – Pipera, împreuna cu două Centre MBE francizate în Bacău și București Unirii.

De ce să alegi serviciile Mail Boxes Etc. România

Ambalare si curierat Graphic design si print solutii complete de e-commerce

PROXIMITATE

Locațiile MBE sunt centrale, aproape de tine, ceea ce înseamnă că ne putem ocupa rapid de cerințele tale.

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

RAPIDITATE

Suntem rapizi în a-ți oferi serviciile noastre de print, curierat, logistică, ambalare, cutii poștale, web design și nu numai.

servicii de Ambalare si curierat - solutii complete de e-commerce

CALITATE ASIGURATĂ

Reputația noastră este primordială, de aceea ne mândrim cu calitatea serviciilor oferite. 

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

EXPERIENȚĂ

Mail Boxes Etc. furnizează soluții și servicii încă din anii 1980 iar experiența se vede în calitatea serviciilor oferite.

#PeoplePossible