Istoria MBE

Contactati-ne pentru o cotatie gratuita

sau

Mail Boxes Etc.

Mail Boxes Etc. a continuat si continua sa creasca pe parcursul istoriei sale. Antreprenorii din cele peste 2800 de centre MBE din 53 de tari pun conceptul nostru de business la dispozitia companiilor si persoanelor din comunitatea in care traiesc.

Fondata in San Diego, California in 1980, Mail Boxes Etc.  a fost adusa in Europa in anul 1993 de catre Graziano Fiorelli care a achizitionat licenta MBE pentru Italia. De atunci, de la deschiderea primului centru MBE pilot in Milano, in 1993, reteaua italiana MBE a ajuns astazi la mai mult de 550 de agentii MBE administrate de antreprenori in sistem de franciza. Intre anul 2000 si 2003, MBE Italia a achizitionat licenta exclusiva pentru Spania, Germania si Austria.

In 2009, MBE Worldwide – companie detinuta de familia Fiorelli, a preluat toate centrele MBE din intreaga lume (exceptand USA si Canada) de la compania americana MBE Inc., astfel devenind proprietarul brandului, al formatului de business si al tuturor contractelor de MAster Franchising existente

Zece ani mai tarziu, in 2019, Mail Boxes Etc. intra pe piata din Romania prin Master Franciza achizionata de dl. Adrian Minea, un antreprenor din Timisoara. In ultimii 2 ani Mail Boxes Etc. a sprijinit firmele mici si mijlocii din Romania prin servicii de curierat, fulfillment, print, grafica si web design

1980
Mail Boxes Etc.este infiintata in San Diego, California.
1993
Conceptul de business MBE este adus in Europa prin achiziatia Master Francizei pentru Italia de catre familia Fiorelli.
 
2009
MBE Worldwide – companie detinuta de familia Fiorelli, a preluat toate centrele MBE din intreaga lume (exceptand USA si Canada) de la  MBE Inc., astfel devenind proprietarul brandului, al formatului de business si al tuturor contractelor de Master Franchising existente
2019
Mail Boxes Etc. ajunge in Romania si deschide primul Centru Pilot MBE din Romania, la Timisoara.
2021
Un nou centru MBE este deschis in Bucuresti – Pipera, impreuna cu doua Centre MBE francizate in Bacau si Bucuresti Unirii.

De ce sa alegi serviciile Mail Boxes Etc. Romania

Ambalare si curierat Graphic design si print solutii complete de e-commerce

PROXIMITATE

Locatiile MBE sunt centrale, aproape de tine, ceea ce înseamnă că ne putem ocupa rapid de cerintele tale.

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

RAPIDITATE

Suntem rapizi in a-ti oferi serviciile noastre de print, curierat, logistica, ambalare, cutii postale, web design si nu numai.

servicii de Ambalare si curierat - solutii complete de e-commerce

CALITATE ASIGURATA

Reputatia noastra este primordiala, de aceea ne mandrim cu calitatea serviciilor oferite. 

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

EXPERIENTA

Mail Boxes Etc. furnizeaza solutii si servicii incă din anii 1980 iar experienta se vede in calitatea serviciilor oferite.

#PeoplePossible