Despre noi

Contactați-ne pentru o cotație gratuită

sau

Mail Boxes Etc.

Ne poți găsi în peste 2800 de Centre Mail Boxes Etc. din întreaga lume. Sistemul MBE oferă servicii cu valoare adăugată clienților săi, ajutându-i să-și optimizeze costurile și timpul.

Principalii clienți ai centrelor MBE sunt companii mici și mijlocii, pentru care MBE are grijă de toate aspectele micro-logistice. Promovăm conceptul de One Stop Shop, astfel încât, în fiecare centru local MBE, clienții noștri să găsească toate serviciile de care compania lor are nevoie: casuțe poștale sau birouri virtuale, livrare și colectare colete, servicii de logistică și fulfillment, ambalare, trimitere, primire și redirecționare colete, creare pagini web, design grafic și print.

MBE ajută la îmbunătățirea proceselor de livrare prin ambalare specială și servicii de micro-logistică, toate serviciile fiind personalizate în funcție de nevoile fiecărui client.

Mail Boxes Etc.

 

Mail Boxes Etc. crede că protecția datelor personale ale persoanelor fizice este un drept fundamental al fiecărei persoane în parte. Ne dorim să te simți în siguranță și să-ți oferim cel mai înalt nivel de siguranță și confort ca parte a experienței MBE. Citește mai multe despre cum îți protejăm datele aici.

mbe romania servicii curierat
graphic design si print
romania mbe graphic-design
romania mbe graphic-design
servicii logistica si transport
graphic design si print mbe romania

De ce să alegi serviciile Mail Boxes Etc. România

Ambalare si curierat Graphic design si print solutii complete de e-commerce

PROXIMITATE

Locațiile MBE sunt centrale, aproape de tine, ceea ce înseamnă că ne putem ocupa rapid de cerințele tale.

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

RAPIDITATE

Suntem rapizi în a-ți oferi serviciile noastre de print, curierat, logistică, ambalare, cutii poștale, web design și nu numai.

servicii de Ambalare si curierat - solutii complete de e-commerce

CALITATE ASIGURATĂ

Reputația noastră este primordială, de aceea ne mândrim cu calitatea serviciilor oferite. 

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

EXPERIENȚĂ

Mail Boxes Etc. furnizează soluții și servicii încă din anii 1980 iar experiența se vede în calitatea serviciilor oferite.

#PeoplePossible