Despre noi

Contactati-ne pentru o cotatie gratuita

sau

Mail Boxes Etc.

Ne poti gasi in peste 2800 Centre Mail Boxes Etc. din intreaga lume. Sistemul MBE ofera servicii cu valoare adaugata clientilor sai ajutandu-i sa isi optimizeze costurile si timpul.

Principalii clienti ai centrelor MBE sunt companii mici si mijlocii pentru care MBE are grija de toate aspectele micrologistice. Promovam conceptul de One Stop Shop, astfel incat, in fiecare centru local MBE clientii nostri sa gaseasca toate serviciile de care compania lor are nevoie: casute postale sau birouri virtuale, livrare si colecatare colete, servicii de logistica si fulfillment, ambalare, trimitere, primire si redirectionare colete, creare pagini web, design grafic si print.

MBE ajuta la imbunatatirea proceselor de livrare prin ambalare speciala si servicii de micrologistica, toate serviciile fiind personalizate in functie de nevoile fiecarui client.

Mail Boxes Etc.

 

Mail Boxes Etc. crede ca protectia datelor personale ale persoanelor fizice este un drept fundamental al fiecarei persoane in parte. Ne dorim sa te simti in siguranta si sa iti oferim cel mai inalt nivel de siguranta si confort ca parte a experientei MBE. Citeste mai multe despre cum iti protejam datele aici.

De ce sa alegi serviciile Mail Boxes Etc. Romania

PROXIMITATE

Locatiile MBE sunt centrale, aproape de tine, ceea ce înseamnă că ne putem ocupa rapid de cerintele tale.

RAPIDITATE

Suntem rapizi in a-ti oferi serviciile noastre de print, curierat, logistica, ambalare, cutii postale, web design si nu numai.

CALITATE ASIGURATA

Reputatia noastra este primordiala, de aceea ne mandrim cu calitatea serviciilor oferite. 

EXPERIENTA

Mail Boxes Etc. furnizeaza solutii si servicii incă din anii 1980 iar experienta se vede in calitatea serviciilor oferite.

#PeoplePossible