Logistică și fulfillment

Contactați-ne pentru o cotație gratuită

sau

Cu siguranță ai auzit tot mai des, în ultimii ani, de fulfillment, însă multe companii oferă servicii de logistică și fulfillment doar când este vorba de depozitarea a mulți metri cubi de marfă și mii de expediții pe lună.

La MBE găsești servicii de fulfillment și micro-logistică indiferent de dimensiunea afacerii tale. De la recepția mărfii, transportul și depozitarea, descărcarea, manipularea, finisarea, declararea și inventarierea produselor tale până la gruparea și reambalarea acestora în funcție de comenzile primite de la clienții tăi și expedierea acestora împreună cu administrarea și decontarea rambursurilor – de toate ne ocupăm noi în timp ce tu îți focalizezi toată energia și timpul pe dezvoltarea afacerii tale.

Logistica si fulfillment

Mail Boxes Etc. – departamentul tău externalizat de micro-logistică.

Avem grijă de toate nevoile logistice ale activității tale.

Print

Servicii de graphic design și print pentru identitatea vizuală a brandului tău.

Ambalare

MBE este expert mondial în servicii de ambalare și securizarea expedițiilor tale.

Livrare

Trimite ușor și în siguranță coletele tale în România sau în orice altă țară din lume.

Casuțe poștale

Închiriază o casuță poștala cu o adresă fizică sau un birou virtual pentru afacerea ta.

mbe romania servicii Logistica si fulfillment

Prin serviciile de Micro-Logistică MBE ai parte de un serviciu complet și flexibil care depășește simpla livrare, gestionând multe alte probleme operaționale importante, cum ar fi manipularea, depozitarea și gruparea produselor, printarea documentelor relative comenzilor (facturi, certificate de garanție, etc.), ambalarea profesională și expedierea acestora oriunde în lume. Inventarul produselor din stoc, gestionarea retururilor și rapoartele actualizate îți permit să ții totul sub control optimizând timpul, costurile, spațiul și resursele. Toate aceste servicii sunt la dispoziția ta indiferent dacă ai 10 sau 1000 de livrări pe lună.

Procedură simplă de retur

Dacă până acum ne-am organizat ca produsele tale să ajungă direct la clienții tăi, pe orice continent ar fi aceștia, ce facem în cazul în care au nevoie să le trimită înapoi? MBE îți oferă modalități ușoare de a gestiona expedierile de retur. Avem peste 2800 de centre în 53 de țări din întreaga lume. Așadar, putem gestiona deseori procesul de retur direct din zona locală din care trebuie să revină produsele tale.

Ești un expert în ceea ce privește marketingul online și dezvoltarea magazinului tău online, dar urăști cutiile, ambalarea, retururile și inventarierea? Te-ai săturat să aștepți curierul și să nu ai libertatea de a-ți organiza ziua? Lasă-ne pe noi să preluăm aceste griji în timp ce tu îți dedici timpul la ceea ce îți place să faci.

Trebuie să asamblezi un produs din componente multiple care vin de la furnizori diferiți? MBE va primi fiecare colet individual, te va informa despre fiecare preluare, va asambla produsul final și îl va expedia când, unde și cui dorești.

Ai produse promoționale pe care le trimiți către clienți sau parteneri de afaceri și deja ocupă prea mult spațiu în biroul tău? Ne ocupăm noi de tot procesul.

Primești periodic paleți cu marfă pe care trebuie să îi desfaci și să trimiți fiecare produs în parte către adrese diferite? MBE are soluția potrivită pentru tine.

mbe romania servicii Logistica si fulfillment

De ce să alegi serviciile Mail Boxes Etc. România

Ambalare si curierat Graphic design si print solutii complete de e-commerce

PROXIMITATE

Locațiile MBE sunt centrale, aproape de tine, ceea ce înseamnă că ne putem ocupa rapid de cerințele tale.

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

RAPIDITATE

Suntem rapizi în a-ți oferi serviciile noastre de print, curierat, logistică, ambalare, cutii poștale, web design și nu numai.

servicii de Ambalare si curierat - solutii complete de e-commerce

CALITATE ASIGURATĂ

Reputația noastră este primordială, de aceea ne mândrim cu calitatea serviciilor oferite. 

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

EXPERIENȚĂ

Mail Boxes Etc. furnizează soluții și servicii încă din anii 1980 iar experiența se vede în calitatea serviciilor oferite.

#PeoplePossible