Logistica si fulfillment

Contactati-ne pentru o cotatie gratuita

sau

Cu siguranta ai auzit tot mai des, in ultimii ani, de fulfillment insa multe companii ofera servicii de fulfillment doar cand este vorba de depozitarea a multi metri cubi de marfa si mii de expeditii pe luna.

La MBE gasesti servicii de fulfillment si micro-logistica indiferent de dimensiunea afacerii tale.  De la receptia marfii, transportul si depozitarea, descarcarea, manipularea, finisarea, declararea si inventarierea produselor tale pana la gruparea si reambalarea acestora in functie de comenzile primite de la clientii tai si expedierea acestora impreuna cu administrarea si decontarea rambursurilor – de toate ne ocupam noi in timp ce tu iti focusezi toata energia si timpul pe dezvoltarea afacerii tale.

Mail Boxes Etc. – departamentul tau externalizat de micro-logistica.

Avem grija de toate nevoile logistice ale activitatii tale.

Print

Servicii de grafic design si print pentru identitatea vizuala a brandului tau.

Ambalare

MBE este expert mondial in servicii de ambalare si securizarea expeditiilor tale.

Livrare

Trimite usor si in siguranta coletele tale in Romania sau in orice alta tara din lume.

Casute postale

Inchiriaza o casuta postala cu o adresa fizica sau un birou virtual pentru afacerea ta.

Prin serviciile de Micro-Logistica MBE ai parte de un serviciu complet și flexibil care depaseste simpla livrare, gestionând multe alte probleme operaționale importante, cum ar fi manipularea, depozitarea și gruparea produselor, printarea documentelor relative comenzilor (facturi, certificate de garantie, etc), ambalarea profesionala și expedierea acestora oriunde in lume. Inventarul produselor din  stoc, gestionarea retururilor și rapoartele actualizate iti permit să ții totul sub control optimizand timpul, costurile, spatiul si resursele. Toate aceste servicii sunt la dispozitia ta indiferent ca ai 10 sau 1000 de livrari pe luna.

Procedură simpla de retur

Daca pana acum ne-am organizat ca produsele tale sa ajunga direct la clientii tai, pe orice continent ar fi acestia, ce facem in cazul in care au nevoie să le trimita inapoi? MBE iti ofera modalitati usoare de a gestiona expedierile de retur. Avem peste 2800 de centre in 53 de tari din intreaga lume. Așadar, putem gestiona deseori procesul de retur direct din zona locala din care trebuie sa revina produsele tale..

Esti un expert in ceea ce priveste marketingul online si dezvoltarea magazinului tau online dar urasti cutiile, ambalarea, retururile si inventarierea? Te-ai saturat sa astepti curierul si sa nu ai libertatea de a-ti organiza ziua? Lasa-ne pe noi sa preluam aceste griji in timp ce tu iti dedici timpul la ceea ce iti place sa faci.

Trebuie sa asamblezi un produs din componente multiple care vin de la furnizori diferiti? MBE va primi fiecare colet individual, te va informa despre fiecare preluare, va asambla produsul final si il va expedia cand, unde si cui doresti.

Ai produse promotionale pe care le trimiti catre clienti sau prteneri de afaceri si deja ocupa prea mult spatiu in biroul tau? Ne ocupam noi de tot procesul.

Primesti periodic paleti cu marfa pe carre trebuie sa ii desfaci si sa trimiti fiecare produs in parte catre adrese diferite?  MBE are solutia potrivita pentru tine.

De ce sa alegi serviciile Mail Boxes Etc. Romania

Ambalare si curierat

PROXIMITATE

Locatiile MBE sunt centrale, aproape de tine, ceea ce inseamna ca ne putem ocupa rapid de cerintele tale.

.

Ambalare si curierat mbe romania

RAPIDITATE

Suntem rapizi in a-ti oferi serviciile noastre de print, curierat, logistica, ambalare, cutii postale, web design si nu numai.

servicii de Ambalare si curierat

CALITATE ASIGURATA

Reputatia noastra este primordiala, de aceea ne mandrim cu calitatea serviciilor oferite. 

Ambalare si curierat mbe romania

EXPERIENTA

Mail Boxes Etc. furnizeaza solutii si servicii înca din anii 1980 iar experienta se vede in calitatea serviciilor oferite.

#PeoplePossible