AMBALARE ȘI CURIERAT

Contactați-ne pentru o cotație gratuită

sau

Curierat local, național și internațional

MBE oferă servicii de ambalare și curierat dedicate atât firmelor cât și persoanelor fizice care au nevoie de soluții de curierat rapide. Fie că trimiți un document care trebuie sa ajungă urgent în cealaltă parte a orașului, a țării sau a globului, MBE e alături de tine cu soluții de livrări rapide la nivel național și internațional, cu serviciile noastre de curierat peste noapte sau în aceeași zi pe plan local. Vom pune coletul tău în mișcare rapid, oferind în continuare transferul sigur și fiabil al oricărui tip de documente sau bunuri.

Avem grijă de bugetul tău

Profită de unele dintre cele mai accesibile costuri de livrare din România. Partenerii noștri de transport știu că volumele intermediate de MBE sunt majore, ceea ce ne oferă putere de negociere a costurilor de livrare, indiferent de volumul tău de colete.

Ajungem în orice destinație

Ai nevoie ca produsele tale să ajungă (repede și în siguranță) în SUA, UK, Europa sau Asia?

Oricare ar fi destinația coletului tău, noi ajungem acolo.

mbe romania servicii de ambalare si curierat

Transportăm aproape orice

De la mii de cutii până la moblierul casei tale, opere de artă, instrumente muzicale, autoturisme sau un simplu plic, cu MBE poți trimite aproape orice, oriunde, folosind cea mai buna rută posibilă.

Rutier? Maritim? Aerian? Care este cel mai bun și eficient mod de a expedia bunurile tale?

În mod normal, gestionarea transportului multimodal necesită mult efort. Trebuie să compari prețurile, să stabilești rutele și programele, să studiezi regulile de export și import ale fiecarui stat.

Cu MBE totul e simplu. Stabilim împreună cele mai bune rute pentru expedițiile tale fără ca tu să ridici un deget.

Expediem articole de orice dimensiune sau greutate

Trimiți obiecte grele? Sunt mari sau cu dimensiuni incomode? Nu ești sigur dacă pot fi ambalate în siguranță sau chiar transportate în siguranță? La MBE nimic nu e prea mare, prea greu sau imposibil.

Indiferent de provocările pe care ți le-ai imagina, imensa noastră rețea de transportatori parteneri ne asigură ca putem găsi curierul ideal pentru coletele tale. Alege gama noastră de servicii de ambalare și curierat.

Tracking și reporting

Companii din întreaga lume au incredere în MBE pentru expedierea coletelor către locații din întreaga lume în mod regulat.

Când o fac, știu că vor primi rapoarte regulate cu privire la activitățile lor, facturare lunară, urmărirea coletelor și multe altele.

Aceste servicii fac ca utilizarea MBE ca partener de expediere să fie la fel de ușoară ca și propria echipă de expediere internă. Doar fără povara salariilor și a costurilor fixe lunare.

Automatizare

Îți mai amintești vremurile când AWB-urile erau scrise de mână? Acum totul se face pe computer însa, chiar și așa, sunt activități consumatoare de timp și energie.

Știm că timpul tău este limitat și important, de aceea, prin MBE, cu un singur click AWB-ul tău poate fi gata și îl poți descărca direct din magazinul tău online.

Te-ai săturat să aștepți?

Și pentru că tot vorbim despre timpul tău, până la ce ora ești dispus să aștepți curierul pentru preluarea coletelor? Sau când pleci în vacanță, oprești și livrările către clienții tăi?

Cu MBE scapi de grija “așteptării curierului”. Poți aduce coletele tale oricând în agenția Mail Boxes Etc. sau ne suni și venim la tine, la ora pe care o alegi, pentru preluarea expedițiilor tale. În felul acesta coletele tale sunt în siguranță și vor fi predate curierului la timp iar tu ai ziua liberă pentru orice iți dorești să faci.

Și pentru zilele de vacanță sau orice perioadă în care nu ești disponibil, poți aduce produsele tale în agenția MBE iar de aici, în funcție de comenzile de la clienții tăi, produsele vor fi expediate zilnic – mai multe detalii în secțiunea Soluții complete pentru e-commerce.

Uită de grija cutiilor pentru coletele tale, de folie cu bule, de chips-uri de polistiren sau bandă adezivă.

Orice dorești să trimiți, echipa de la Mail Boxes Etc.  poate împacheta coletul tău în mod profesional și îl poate pregăti pentru livrarea în siguranță. Economisești timp, bani și ai parte de liniștea și siguranța că articolul trimis este sigur și protejat în timpul tranzitului.

Suntem specializați în ambalarea profesională de antichități, lucrări de artă, electronice, sticlărie și porțelan. Suntem partenerii de încredere ai caselor de licitații, dealerilor de artă plastică și antichități din întreaga lume pentru a colecta, împacheta și livra cele mai prețioase, delicate și de neînlocuit obiecte.

La MBE oferim o gamă largă de soluții de ambalare personalizate pentru a ajuta la acele forme și dimensiuni neobișnuite, sau articole deosebit de fragile care necesită ambalaje specializate. Oferim ambalare și curierat dar și manipulare personalizată, de la cutii de polistiren și cutii de lemn, până la simplele cutii de carton.

Orice trimiți, noi ambalăm

Cutii curierat – de la cutii de carton cu perete unic până la cutii duble cu rezistență suplimentară, avem tot ce ne trebuie pentru siguranța coletului tău pe drum. Dimensiuni personalizate disponibile la cerere.

Lăzi – construim lăzi din lemn personalizate, pentru a transporta articole cu valoare ridicată, fragilitate, acele articole de formă incomodă sau mai mari, mai grele. Tot ce trebuie să faci este să ne soliciți un preț care include livrarea în condiții de siguranță la nivel mondial.

Seturi de mutare pentru birou sau casă – cutii de carton și materiale de ambalare potrivite pentru mutări de case, relocări de birouri. Suntem pregatiți pentru orice ai nevoie.

Cutii pentru vinuri – cu MBE ești liniștit că vinurile tale ajung în siguranță oriunde în lume, chiar și în SUA.

Soluții personalizate de ambalare în functie de specificul și nevoile fiecărei livrări în parte. Contactează-ne pentru soluția potrivită pentru tine.

Ai de trimis un colet, un palet sau un document?

Error: Contact form not found.

Error: Contact form not found.

De ce să alegi serviciile Mail Boxes Etc. România

Ambalare si curierat Graphic design si print solutii complete de e-commerce

PROXIMITATE

Locațiile MBE sunt centrale, aproape de tine, ceea ce înseamnă că ne putem ocupa rapid de cerințele tale.

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

RAPIDITATE

Suntem rapizi în a-ți oferi serviciile noastre de print, curierat, logistică, ambalare, cutii poștale, web design și nu numai.

servicii de Ambalare si curierat - solutii complete de e-commerce

CALITATE ASIGURATĂ

Reputația noastră este primordială, de aceea ne mândrim cu calitatea serviciilor oferite. 

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

EXPERIENȚĂ

Mail Boxes Etc. furnizează soluții și servicii încă din anii 1980 iar experiența se vede în calitatea serviciilor oferite.

#PeoplePossible