Solutii complete e-commerce

Contactati-ne pentru o cotatie gratuita

sau

Solutia completa pentru magazinele online sau dropshipping consta in toate serviciile oferite de Mail Boxes Etc. combinate in functie de nevoile tale:

  • Logistica si Fulfillment – depozitezi produsele in agentia MBE iar, in functie de comenzile primite de magazinul tau online, noi grupam produsele pentru fiecare comanda in parte, le ambalam, pregatim documentele de transport si expediem coletul catre clientul final. Tot noi, la MBE, vom actualiza inventarul stocurilor de produse, vom gestiona rambursurile si le vom deconta catre time, vom gestiona posibilele retururi ale produselor, etc. Alege solutii complete de e-commerce.
  • Grafic Design si Print – oferi o promotie sau doresti sa promovezi un produs nou? Vrei sa adaugi un catalog sau un “thank you” card in coletele care ajung la clientii tai? Iti doresti ca pe coletul trimis clientilor sa apara logo-ul firmei tale? – de toate ne ocupam noi, la MBE, in faza de pregatire si ambalare a coletului.
  • Automatizare – fie ca beneficiezi de serviciile de micro-logistica descrise anterior sau ai nevoie doar de servicii de curierat pentru magazinul tau online, cu MBE nu mai pierzi vremea facand AWB-uri. Doar confirmi comanda in magazinul tau online si in cateva secunde ai AWB-ul pregatit si gata de printat, indiferent daca coletul tau trebuie sa ajunga in Romania sau in orice alta parte a lumii.
solutii complete de e-commerce
Ai toti curierii, nationali si internationali, integrati in magazinul tau online, o singura factura pentru toate expeditiile, un singur contact pentru toate livrarie tale.

De ce sa alegi serviciile Mail Boxes Etc. Romania

Ambalare si curierat Graphic design si print solutii complete de e-commerce

PROXIMITATE

Locatiile MBE sunt centrale, aproape de tine, ceea ce inseamna ca ne putem ocupa rapid de cerintele tale.

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

RAPIDITATE

Suntem rapizi in a-ti oferi serviciile noastre de print, curierat, logistica, ambalare, cutii postale, web design si nu numai.

servicii de Ambalare si curierat - solutii complete de e-commerce

CALITATE ASIGURATA

Reputatia noastra este primordiala, de aceea ne mandrim cu calitatea serviciilor oferite. 

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

EXPERIENTA

Mail Boxes Etc. furnizeaza solutii si servicii înca din anii 1980 iar experienta se vede in calitatea serviciilor oferite.

#PeoplePossible