Soluții complete e-commerce

Contactați-ne pentru o cotație gratuită

sau

Soluția completă pentru magazinele online sau dropshipping constă în toate serviciile oferite de Mail Boxes Etc. combinate în funcție de nevoile tale:

  • Logistică și Fulfillment – depozitezi produsele în agenția MBE iar, în funcție de comenzile primite de magazinul tău online, noi grupăm produsele pentru fiecare comandă în parte, le ambalăm, pregătim documentele de transport și expediem coletul către clientul final. Tot noi, la MBE, vom actualiza inventarul stocurilor de produse, vom gestiona rambursurile și le vom deconta către tine, vom gestiona posibilele retururi ale produselor, etc. Alege soluții complete de e-commerce.
  • Grafic Design și Print – oferi o promoție sau dorești să promovezi un produs nou? Vrei să adaugi un catalog sau un “thank you” card în coletele care ajung la clienții tăi? Îți dorești ca pe coletul trimis clienților să apară logo-ul firmei tale? – de toate ne ocupăm noi, la MBE, în faza de pregătire și ambalare a coletului.
  • Automatizare – fie că beneficiezi de serviciile de micro-logistică descrise anterior sau ai nevoie doar de servicii de curierat pentru magazinul tău online, cu MBE nu mai pierzi vremea făcând AWB-uri. Doar confirmi comanda în magazinul tău online și în câteva secunde ai AWB-ul pregătit și gata de printat, indiferent dacă coletul tău trebuie să ajungă în România sau în orice altă parte a lumii.
solutii complete de e-commerce
Ai toți curierii, naționali și internaționali, integrați în magazinul tău online, o singură factură pentru toate expedițiile, un singur contact pentru toate livrările tale.

De ce să alegi serviciile Mail Boxes Etc. România

Ambalare si curierat Graphic design si print solutii complete de e-commerce

PROXIMITATE

Locațiile MBE sunt centrale, aproape de tine, ceea ce înseamnă că ne putem ocupa rapid de cerințele tale.

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

RAPIDITATE

Suntem rapizi în a-ți oferi serviciile noastre de print, curierat, logistică, ambalare, cutii poștale, web design și nu numai.

servicii de Ambalare si curierat - solutii complete de e-commerce

CALITATE ASIGURATĂ

Reputația noastră este primordială, de aceea ne mândrim cu calitatea serviciilor oferite. 

Ambalare si curierat mbe romania Graphic design si print solutii complete de e-commerce

EXPERIENȚĂ

Mail Boxes Etc. furnizează soluții și servicii încă din anii 1980 iar experiența se vede în calitatea serviciilor oferite.

#PeoplePossible