Graphic design si print

Contactati-ne pentru o cotatie gratuita

sau

Putem crea identitatea vizuala a firmei tale

Marketingul vizual, imaginile, culorile – toate transmit mesaje care provoaca o emotie privitorului si, atunci cand se reuseste transmiterea mesajului dorit, dorinta de a cumpara, de a avea ceea ce vede. Tocmai de aceea imaginea feliilor de bacon crocant dintr-un hamburger indeamna privitorul sa guste acel produs.  Cunoasteti expresia “a manca cu ochii”? Se potriveste cel mai bine cu ceea ce poti realiza prin identitatea vizuala a brandului tau, povestea transmisa prin putine cuvinte si imagini care sa indemne privitorul sa aleaga acel brand sau produs.

In plus, crearea unei identitati vizuale pentru brandul sau produsul tau, confera seriozitate, siguranta si calitate in ochii cumparatorului, ajuta la diferentierea fata de concurenta si la o identificare mai rapida a produsului sau serviciului oferit.

Tot ce ai nevoie – la un click distanta

Identititatea vizuala insumeaza toate elementele vizuale care reprezinta afacerea ta:

  • Logo
  • Materiale identitare: carti de vizita, plicuri, foi cu antet
  • Pliante, brosuri, cataloage, agende personalizate
  • Pagini web
  • Produse, ambalaje si etichete
  • Imprimari textile: uniforme, tricouri, sepci
  • Design interior si exterior: postere, reclame luminoase, panouri publicitare

Mail Boxes Etc. are grija de toate nevoile business-ului tau, inclusiv de realizarea elementelor de indentitatea vizuala si print-ul acestora pe suportul dorit, pentru a transmite cat mai bine mesajul brand-ului tau. In plus, in fiecare colet expediat prin noi, putem adauga cartea de vizita, pliantul sau catalogul dorit.

Cu MBE nu mai esti nevoit sa cauti furnizori pentru fiecare aspect al afacerii tale, le gasesti pe toate in acelasi loc, in aceeasi agentie MBE si mereu la dispozitia ta.

De ce sa alegi serviciile Mail Boxes Etc. Romania

PROXIMITATE

Locatiile MBE sunt centrale, aproape de tine, ceea ce înseamna că ne putem ocupa rapid de cerintele tale.

RAPIDITATE

Suntem rapizi in a-ti oferi serviciile noastre de print, curierat, logistica, ambalare, cutii postale, web design si nu numai.

CALITATE ASIGURATA

Reputatia noastra este primordiala, de aceea ne mandrim cu calitatea serviciilor oferite. 

EXPERIENTA

Mail Boxes Etc. furnizeaza solutii si servicii înca din anii 1980 iar experienta se vede in calitatea serviciilor oferite.

#PeoplePossible