Mail Boxes Etc. Negresti-Oas

Mircea Mureșan

Store Manager

MBE 004 Negrești-Oaș

Contact

Str. Victoriei, Nr. 141, Negrești-Oaș, Jud. Satu Mare

(Magazinul poate fi găsit pe stada principală, lângă mobila Dalin, peste drum de Mihai Cons SRL)

Tel: 0711.059.009

E-mail: mbe004.negresti@mberomania.ro

Programul de lucru

Luni - Vineri

09:00 - 18:00

Centrul MBE

Centrul MBE 004, situat in Negrești-Oaș, este specializat în servicii profesionale de ambalare și curierat pentru companii și persoane fizice.

Povestea noastră

MBE 004 Negrești face parte din rețeaua de peste 3.200 Centre MBE din întreaga lume în care clienții MBE găsesc servicii personalizate în funcție de nevoile și specificul activității lor.

Soluțiile MBE

Ambalare si curierat mbe romania
Ambalare și curierat

Fie că ai nevoie ca produsul tău să ajungă repede în celălalt colț al României sau al lumii, MBE 004 Negrești-Oaș îți este alături cu soluții variate de livrare. Vizitează-ne în Str. Victoriei, Nr. 141 sau contactează-ne și îți vom propune cea mai eficientă variantă de livrare.

În locația noastră vei găsi cutii și materiale de ambalare profesionale, iar echipa MBE va ambala produsul tău astfel încât acesta să ajungă în siguranță la destinație.

graphic design si print
Graphic Design și print

Fie că vrei să actualizezi identitatea vizuală a afacerii tale sau pur și simplu ai nevoie de un set nou de cărți de vizită, la MBE vei găsi o gamă variată de soluții de grafică și print profesionist.

Iar dacă urmează să organizezi un eveniment Corporate sau o întâlnire business și vrei să scoti în evidență brand-ul tău, la MBE găsești o gamă variată de birotică și gadgeturi care pot fi personalizate cu logo-ul companiei tale.

Logistica si fulfillment
Logistică și fullfillment

Indiferent de mărimea stocului tău de produse, la MBE găsești spațiul potrivit pentru depozitarea acestuia. În plus, îți vom propune servicii complete de manipulare, ambalare și livrare către destinatari, ca tu să ai timp să te ocupi de creșterea vânzărilor fără griji administrative. MBE, departamentul tău externalizat de logistică.

mbe romania servicii Logistica si fulfillment
Poștă și Management poștal

În locația MBE din Str. Victoriei, Nr. 141, Negrești-Oaș, vei găsi casuțe poștale pentru primirea corespondenței (plicuri și colete), serviciu dedicat companiilor și persoanelor fizice.

În cazul în care te ocupi de dropshipping, tot la MBE vom putea prelua coletul cu comenzile centralizate și redirecționa fiecare comandă în parte direct către clienții tăi.

romania mbe graphic-design
Soluții complete e-commerce

Dacă ai un magazin online și activitatea de depozitare, management al comenzilor, manipulare, ambalare și curierat, management al rambursurilor sau retururilor îți dau bătăi de cap, din punct de vedere al timpului sau al costurilor fixe care par că nu se mai opresc din creștere, te așteptăm la MBE cu soluții complete dedicate activității de e-Commerce.

Bonus: vei putea pleca în vacanță oricând, știind că MBE se ocupă ca toate comenzile tale să ajungă la timp și în siguranță la clienții tăi.

mbe romania servicii Logistica si fulfillment
ALTE SERVICII

La Mail Boxes Etc. promovăm conceptul One-Stop-Shop și ne dorim să îți oferim toate serviciile de care ai nevoie. Fie că ne referim la traducerea unor documente importante sau la livrarea unui cadou sau buchet de flori unei persoane dragi, la MBE vei găsi toate serviciile de care ai nevoie. Contactează-ne și sigur găsim soluția cea mai potrivită pentru tine.