Mail Boxes Etc. Bacau

Mihail Popescu

Sales Manager

MBE 002 - Bacau

Contact

Str. Ana Ipătescu, nr. 2,600002, Bacău

Tel: 0770.967.694

E-mail: mbe002.bacau@mberomania.ro

Programul de lucru

Luni - Vineri

09:00 - 18:00

Centrul MBE

Centrul MBE 002, situat pe strada Ana Ipătescu din Bacău, se specializează în servicii profesionale de ambalare și expediere. Oferim expedieri naționale, internaționale și personalizate în întregul judet Bacău și în alte zone. În plus față de serviciile de ambalare și expediere, oferim, de asemenea, servicii poștale și livrare la domiciliu, imprimare digitală, fotocopiere și fax, precum și vânzarea de materiale de ambalare și produse de birou. Credem că suntem mai mult decât o simplă afacere de ambalare și expediere, suntem o echipa dedicata care oferă soluții personalizate pentru fiecare client unic și construiesc relații durabile bazate pe încredere și servicii excepționale.

MBE 002 se specializează, de asemenea, în servicii de grafică și imprimare în Bacău și împrejurimi. Oferim soluții de design grafic, imprimare offset, imprimare format mare sau pe suporturi speciale, adaptate nevoilor dumneavoastră în ceea ce privește timpul, calitatea și bugetul.

Povestea noastra

MBE 002 Bacau face parte din reteaua de peste 3.200 Centre MBE din intreaga lume in care clientii MBE gasesc servicii personalizate in functie de nevoile si specificul activitatii lor.

Ne angajăm să ne concentrăm întotdeauna pe client și să ne asigurăm că fiecare interacțiune cu noi este plină de empatie și cunoaștere. Lucrăm împreună pentru a găsi soluții personalizate pentru fiecare provocare întâlnită, aplicând valorile noastre fundamentate pe principiul #PeoplePossible, unde punem oamenii pe primul plan.

Solutiile MBE

Ambalare si curierat mbe romania
Ambalare si curierat

Fie ca ai nevoie ca produsul tau sa ajunga in cateva ore la destinatar, in Bacau, sau in celalalt colt al Romaniei sau al lumii, MBE iti este alaturi cu solutii variate de livrare. Viziteaza-ne in Str. Ana Ipatescu nr. 2 sau contacteaza-ne si iti vom propune cea mai eficienta varianta de livrare.

In locatia noastra vei gasi cutii si materiale de ambalare profesionale iar echipa MBE va ambala produsul tau astfel incat acesta sa ajunga in siguranta la destinatie.

graphic design si print
Graphic Design si print

Fie ca vrei sa actualizezi identitatea vizuala a afacerii tale sau pur si simplu ai nevoie de un set nou de carti de vizita, la MBE vei gasi o gama variata de solutii de grafica si print profesional.

Iar daca urmeaza sa organizezi un eveniment Corporate sau o intalnire business si vrei sa scoti in evidenta brand-ul tau, la MBE gasesti o gama variata de birotica si gadgeturi care pot fi personalizate cu logo-ul companiei tale.

Logistica si fulfillment
Logistica si fullfillment

Indiferent de marimea stocului tau de produse, la MBE gasesti spatiul potrivit pentru depozitarea acestuia. In plus, iti vom propune servicii complete de manipulare, ambalare si livrare catre destinatari ca tu sa ai timp sa te ocupi de cresterea vanzarilor fara griji administrative. MBE, departamentul tau externalizat de logistica.

mbe romania servicii Logistica si fulfillment
Posta si Management postal

In locatia MBE din Str. Ana Ipastescu nr. 2 - Bacau vei gasi casute postale pentru primirea corespondetei (plicuri si colete), serviciu dedicat companiilor si persoanelor fizice.

Deasemenea, in cazul in care ai nevoie de o adresa pentru inregistrarea sediului social si primirea corespondentei, la MBE vei gasi servicii complete de inchiriere spatiu pentru sediu social si infiintare societati.

In cazul in care te ocupi de dropshipping, tot la MBE vom putea prelua coletul cu comenzile centralizate si redirectiona fiecare comanda in parte direct clientilor tai.

romania mbe graphic-design
Soluti complete e-commerce

Daca ai un magazin online si activitatea de depozitare, management al comenzilor, manipulare, ambalare si curierat, management al rambursurilor sau retururilor iti dau batai de cap, din punct de vedere al timpului sau al costurilor fixe care par ca nu se mai opresc din crestere, te asteptam la MBE cu solutii complete dedicate activitatii de e-Commerce.

Bonus: vei putea pleca in vacanta oricand stiind ca MBE se ocupa ca toate comenzile tale sa ajunga la timp si in siguranta la clientii tai.

Bonus: vei putea pleca in vacanta oricand stiind ca MBE se ocupa ca toate comenzile tale sa ajunga la timp si in siguranta la clientii tai.

mbe romania servicii Logistica si fulfillment
ALTE SERVICII

La Mail Boxes Etc. promovam conceptul One-Stop-Shop si ne dorim sa iti oferim toate serviciile de care ai nevoie. Fie ca ne referim la traducerea unor documente importante sau la livrarea unui cadou sau buchet de flori unei persoane dragi, la MBE vei gasi toate serviciile de care ai nevoie. Contacteaza-ne si sigur gasim solutia cea mai potrivita pentru tine.