Mail Boxes Etc. Bucuresti - Banu Manta

Denisa Boboc

Store Manager

MBE 008 - Banu Manta

Contact

Str. Gral Vladoianu Barbu nr.4, Bucuresti

Tel: 0756.258.732

Tel: 0770.746.159

Programul de lucru

Luni - Vineri

09:00 - 18:00

Centrul MBE

Centrul MBE 008 Banu Manta este situat într-unul dintre cele mai accesibile puncte ale Bucureștiului. Locația este în apropierea Primăriei Sector 1.

Mail Boxes Etc. Banu Manta ajută la îmbunătățirea proceselor de livrare prin ambalare specială și servicii de micrologistică. Toate serviciile sunt personalizate în funcție de nevoile fiecărui client.

Avem o echipă de profesioniști în toate domeniile de care are nevoie afacerea ta.

Povestea noastra

MBE Banu Manta a apărut odată cu dorința de a ajuta și mai multe persoane și companii să livreze în siguranță. Vrem să arătăm că întotdeauna există o variantă mai simplă, mai rapidă și mai eficientă.

Oferim servicii integrate de ambalare şi curierat, logistică şi fulfillment, poştă şi management poştal, secretariat şi customer service, atât pentru companii, cât şi pentru persoane fizice.

Conducem afacerea cu pasiune, punem disciplina pe primul loc și ne folosim de toată energia pentru a oferi încredere colaboratorilor noștri.

Solutiile MBE

Ambalare si curierat mbe romania
Ambalare si curierat

Servicii de curierat intern și internațional pentru firme și persoane fizice care caută soluții de curierat rapide, indiferent de dimensiune/greutate.

graphic design si print
Graphic Design si print

Realizare elemente de identitate vizuală și print. Creare logo, cărți de vizită, plicuri, foi cu antet, pliante, broșuri, cataloage, agende personalizate.

Logistica si fulfillment
Logistica si fullfillment

Manipulare, depozitare și grupare produse, print documente, ambalare profesională și expedierea acestora oriunde în lume.

mbe romania servicii Logistica si fulfillment
Posta si Management postal

Alege ca livrarea să fie efectuată în Centrul MBE Banu Manta și decide mai apoi cum, când și în ce formă vrei să ajungă la tine

romania mbe graphic-design
Soluti complete e-commerce

Cu MBE 008 Banu Manta alaturi gestionezi magazinul tau online chiar si din vacanta. Integram serviciile noastre in platforma ta e-Commerce si preluam nou grijile tale. Cu noi uiti de pregatirea comenzilor, ambalarea coletelor si crearea de awb-uri.

mbe romania servicii Logistica si fulfillment
ALTE SERVICII

La Mail Boxes Etc. promovam conceptul One-Stop-Shop si ne dorim sa iti oferim toate serviciile de care ai nevoie. Fie ca vorbim de marketing online pentru afacerea ta sau de alte servicii necesare activitatii tale, la MBE gasesti tot ce ai nevoie. Noi suntem MBE, suntem #PeoplePossible.